1. Çalışmalarımız Devam Ediyor

25.12.2017 14:13

1. Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçe merkezindeki aktif caddelerinden 1. Cadde de alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının bitiminin ardından üst yapı ve ışıklandırma çalışmaları başlayacak.

Cadde dev su boru hattı ile kanalizasyon boru hattı döşeme işlemleri devam ederken, diğer mahallelerden döşeme işlemleri tamamlanan su ve kanalizasyon boru hattının bağlantıları ana hata bağlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler caddeye döşenen kilitli parke taşlarını bir taraftan sökerken, diğer taraftan da yerni kaldırımların döşenmesi için kaldırımları kırarak,  taşları sökülüyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar; “İlçemizde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Su, kanalizasyon, asfalt çalışmaları devam ediyor. Yeni kaldırımların yapılabilmesi için kaldırımları kırıyoruz. Ardından sıcak asfalt dökümü çalışmalarımız başlayacaktır. Bir an önce vatandaşımızı refaha kavuşması için, çalışmalarımızı hızlandırıyor ve denetimlerimizi sıklaştırıyoruz.  Sahada aldığımız bütün notlarımızı rapor haline getirerek, Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"a sunuyoruz. Başkanımız Sayın Konak"ın talimatları doğrultusunda, çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.”dedi.