29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29.10.2017 16:03

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Silopi ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın Hükümet Konağı'nda tebrikleri kabulü ile başladı.

Törenler, daha sonra Mehmet Akif İlk ve Orta Okulunda devam etti.

Buradaki tören, Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Temizer, Silopi Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Durgut, Silopi Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Ökten ve Kemal Ökten"in törene katılanların bayramını kutlaması ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, konuşan Başkanımız Sayın Savaş Konak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının temelini attıkları, maddi ve manevi her yönden imar ve inşa ettikleri Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının 94. yılında birlik ve beraberlik içerisinde olmanın büyük coşku ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Konak"ın konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.

Okullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri dağıtıldı.