AĞAÇ BUDAMA İŞLERİ YAPILDI

26.09.2017 15:34

AĞAÇ BUDAMA İŞLERİ YAPILDI

Belediyemiz  Park ve Bahçeler Müdürlüğü"ne bağlı ekipler 2. cadde üzerinde bulunan ağaçlarda budama çalışmalarına başladı.Yeşil bir Silopi için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Silopi Belediyesi"ne bağlı ekipler, caddedeki refüj ve yol kenarlarında bulunan, çirkin bir görüntüye neden olan ağaçlarda budama çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda kaldırımlarda, refüjlerde ve parklarda bulunan ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip, sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için gerçekleşen budama işlemlerinde; kuru ağaç, elektrik tellerine uzanan, araç ile vatandaşların geçişini engelleyen dallar için gerekli budama çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar 1, 2, 3, 8, 25 ve 49. caddeler ile sanat sokağında budama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kentte bulunan ağaçların şehre temiz, hijyenik ve güzel bir görüntü vermesi sağlanacağı belirtildi.