AK Partiden Kadın Merkezimize Ziyaret

29.12.2017 13:46

AK Partiden Kadın Merkezimize Ziyaret

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve Kadın kolları teşkilatı Belediyemize bağlı Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezini ziyaret ederek, burada çeşitli kurslar da eğitim gören kadınlarla bir araya geldi.

Kurslar hakkında bilgi alan Başkan Hatice Atan, belediyemizin ilçede yapılan hizmetlerine değinerek, şu ana kadar Şırnak bölgesinde alt yapı çalışmalarını genel mana da bitirme noktasına getiren ilçenin Silopi olduğunu ve bu husus da Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"a teşekkürlerini iletti. Bura da bir süre kaldıktan sonra Başverimli Beldesi ve Görümlü Beldesinde açılan Kadın Kültür merkezlerini ziyaret eden Başkan Hatice Atan ve beraberindekiler, burada da bir süre sohbet etti.

Ardından Halk Eğitim Merkezi ile beraber protokol çerçevesinde kurslar açan ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezi) ile TÜRGEV (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı)"i ziyaret ederek, buradaki kurslar hakkında da bilgi aldı.

Silopi ilçesinde yoğun bir şekilde programlarını sürdüren AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan gazetecilere yaptığı açıklama da, Şırnak genelinde görevlendirme ile Belediye Başkan Vekilliğini yürüten mülki idare amirlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Hatice Atan şunları dedi:

“Belediye hizmetlerden biri de kadınlarımız ve genç kızlarımın hem sanat öğrendiği hem de kaliteli zaman geçirdikleri belediyeler bünyesinde açılan kadın merkezleri oldu. Bugün kadınlarımızla bir araya gelerek yapılan bu kadar hizmetler üzerine konuştuk sohbet ettik. Kadınlarımızın sıcaklığı ilgi ve alakaları hükümetimizin politikalarından memnuniyetlerinin göstergesi oldu. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin ve Devletimize Hükümetimize zeval vermesin. Kadın alanında yapılan bütün çalışmalara desteğini esirgemeyen Silopi Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Sayın Savaş Konak"a, teşekkür ediyorum.”

Hatice Atan"a bu esna da AK Parti Silopi Kadın Kolları Başkanı Gönül Ürgen, AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Teşkilatı eşlik etti.