Başkan Yardımcımız Birimleri Denetledi

02.03.2017 14:53

Başkan Yardımcımız Birimleri Denetledi

Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten ilçemizde belediyemizce yapılan işleri yerinde denetledi. İlçemizde başlattığımız alt yapı alanlarına gelerek personellerin iş aşamasını kontrol eden Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten çalışanlara teşekkür etti. Daha sonra kanalizasyon borularının döşendiği alanda incelemede bulunan Başkan Yardımcımız Sayın Ökten, kanalizasyon borularının çapı ve hacmini inceleyerek çalışan mühendislere işlerin hassasiyeti konusunda uyarıda bulundu. Parke Taşı Fabrikamızın çalışmalarınıda yerinde inceleyen Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten buradaki çalışmalar hakkında yetkili birim amirlerinden bilgi aldı. Ardından Temizlik Birimimizi ziyaret eden Başkan Yardımcımız Kemal Ökten eski parke taşı fabrikası alanına temizlik birimimize ayırtdığımız alana gelerek incelemede bulundu.

Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten çalışanlarımızın hassas bir şekilde işlerini bitirerek halkımıza güzel hizmetler sunacağımızı söyledi.