Başkan Yardımcımız İpekyolunda Çalışmaları Denetledi.

09.10.2017 15:30

Başkan Yardımcımız İpekyolunda Çalışmaları Denetledi.

İpekyolu Caddesi yıllar sonra büyük bir değişim ile yepyeni bir görünüme kavuşacak. Çalışmalar şimdi altyapı sorunu çözülmek üzere kanalizasyon, su, elektrik ve internet altyapısı eş güdümlü olarak yapılmaktadır.

Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten ilçemizde belediyemizce yapılan işleri yerinde denetledi. İpekyolunda başlattığımız alt yapı alanlarına gelerek personellerin iş aşamasını kontrol eden Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten çalışanlara teşekkür etti. Daha sonra kanalizasyon borularının döşendiği alanda incelemede bulunan Başkan Yardımcımız Sayın Ökten, kanalizasyon borularının çapı ve hacmini inceleyerek çalışan mühendislere işlerin hassasiyeti konusunda uyarıda bulundu.

Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten İpekyolu Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşacağı ve halkın hizmetine sunulacak bu projemizi Silopi halkı için güzel günlerin temellisi olacağını belirterek çalışmalarda bulunan ekiplere çalışmaların en kaliteli ve en kısa vakitte tamamlamaları için sözlü olarak ekiplere ifade ederek emeği geçenlere Silopi halkı adına teşekkür etti.