Başkan Yardımcımız Kemal Ökten Okulları Dolaştı

20.02.2017 11:44

Başkan Yardımcımız Kemal Ökten Okulları Dolaştı

Silopi Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten Dicle İlk ve Orta okulu ile Silopi İmam Hatip Orta okulunu ziyaret ederek okul müdürleri ile görüştü. Ardından sınıfları gezen başkan Yardımcımız Sayın Ökten, öğrencilere çikolata ile kitap dağıttı. Belediye hizmetleri hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, Belediyemizce Dicle İlk ve Ortaokulunda yapılan tadilat çalışmalarını da kontrol etti. burada açıklamada bulunan Sayın Ökten, eğitimin şart olduğunu ve bu yüzden öğrencilerimizin rahat eğitim görebilmeleri için destek sunduklarını belirterek öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Dicle İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali Bilgin de ilk kez belediyeden okullarına yardım yapıldığuını belirterek Belediye Başkanımzı Sayın Savaş Konak ve yeni yönetimimize desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret eden Başkan Yardımcımız Sayın kemal Ökten okul bahçesinin yapılması için gerekli birimlerimiz ile iletişime geçerek, bir an önce bahçe düzenlemesinin yapılmasını iletti. Ziyaretten memnun kalan okul müdürü Selahattin Dizlek de Silopi ilçesincde ilk kez okullara belediye çalışmaları yapıldığını ve bu saye de eğitimin daha da ileri seviyeye ulaşacağını belirterek Belediyemize teşekkürler ettiğini söyledi.