Başkanımız Muhtarlarla Bir Araya Geldi

20.02.2017 14:01

Başkanımız Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, ilçenin genel durumunu değerlendirmek, ilçeyi daha iyi ve yaşanılabilir hale getirebilmek ve ilçenin sorunları hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapmak üzere köy ve mahalle muhtarlarıyla Hükümet Konağı Toplantı Salonu"nda bir araya geldi. Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak başkanlığında düzenlenen toplantıda; İlçe merkezi ve ilçemize bağlı köylerin genel durumları değerlendirildi. Refah ve huzur dolu bir yaşam için İlçe merkezi ve ilçemize bağlı köylerde herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini anlatan Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, “Herkes kentimizin temizliği, huzuru ve refahı için üzerine düşeni yapmalıdır, her alanda çalışmalarımız devam ediyor, bu çalışmaların daha da ileri bir seviyeye ulaşması ve gerek Silopi"de gerek se Silopi"ye bağlı köylerde muhtarlarımız başta olmak üzere herkesin yardımcı olması gerekiyor.“ dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak 'ın konuşmasının ardından muhtarlar yaşadıkları sorunları dile getirdiler, sorunlar karşısında çözüm yolları konusunda karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Toplantının bitmesiyle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak toplantıya katılanları uğurladı.