Başkanımızdan Engelli Vatandaşa Akülü Araç

23.08.2017 17:33

Başkanımızdan Engelli Vatandaşa Akülü Araç

Silopi Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, kendisine müracaat eden engelli, vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Silopi ilçesi Dicle Mahallesi"nde ikamet eden ve bacaklarında yüzde 96 engel bulunan Mevlit Yakup"a Başkanımız Sayın Savaş Konak tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Silopi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Mevlit Yakup şükranlarını dile getirdi. Bacaklarında bulunan yüzde 96 engelden dolayı dışarıda dolaşamadığını ifade eden Yakup, yaklaşık akülü tekerlekli sandalye talep ettiğini ve artık rahatlıkla çarşıda gezebileceğini söyledi. Mevlit Yakup İlçe Başkanımız Sayın Savaş Konak"a kendisine yardım etmesinden dolayı çok teşekkür ederek hayır duasında bulundu.