Başkanımızdan İlçe Stadına Ziyaret

23.08.2017 15:25

Başkanımızdan İlçe Stadına Ziyaret

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak Bölgesel Amatör Lig'de Silopi'yi temsil eden 1960 Silopispor"un hazırlıklarını Silopi ilçe stadına gelerek izledi.

Geçen yıl terör olayları nedeniyle daha önceki maçlarını Siirt'te oynamak zorunda kalan 1960 Silopispor huzur ve güven ortamının sağlanması ile birlikte artık güvenli bir şekilde ilçede top koşturabiliyor.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, BAL (Bölgesel Amatör Lig) ligine hazırlık antrenmanı yapan 1960 Silopispor"un çalışmalarını yerinde görmek için şehir stadına geldi. Burada kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, futbolcuların hazırlık maçı ve antrenman çalışmalarını yerinde izledi. Antrenman sonunda futbolcular ile görüşen Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, bir süre ayaküstü sohbet etti. Daha sonra toplu fotoğraf çektiren Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, sahadan ayrıldı.

1960 Silopispor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kaçmaz; “Antrenmanız vardı. Kaymakamımız sağ olsun Sürpriz yaptı, antrenmanımıza geldi. Futbolcularımızın dertlerini dinledi. Onlarla fotoğraflar çekti. Kulübemize bundan sonrada takımımızın 3"üncü lige çıkması için elinden gelen her türlü desteği sunacağını söyledi. Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız, çok teşekkür ediyoruz.”dedi.