Belediyemiz Yeni Aldığı Araçlara Şehir Turu Attı

23.03.2017 14:16

Belediyemiz Yeni Aldığı Araçlara Şehir Turu Attı

İçişleri bakanlığınca Silopi ilçe belediyesinde görevlendirme yapıldığı tarihten itibaren belediye hizmetlerimiz güç kazandı. Yapılan görevlendirme tarihinden itibaren belediye araç filosuna eklenen 12 araç ile ilçe merkezinden geçen uluslar arası ipekyolu ile ilçe merkezindeki birinci ve ikinci caddede siren çalarak araç turu attık. Vatandaşlarımızdan kimi cep telefonu ile video kaydı yaparken kimi de araç şoförlerine el sallayarak sevinçlerini dile getirdi. Araçlar daha sonra belediyeye ait araç garajına getirildi.

Daha önceleri halka hizmette yetersiz kalan belediyenin iş makinelerinden sadece birkaç tane mevcut iken, Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın görevlendirilmesi ile birlikte son model Avrupa ile Türkiye şartlarına uygun araçlar alındı. Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak; "şu an ilçe de ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Yeni aldığımız araçlar ile vatandaşımızın ihtiyaçları daha da kolay karşılanacak. Araç filomuzu daha da genişleteceğiz."dedi.

Belediyemiz tarafından Devlet malzeme Ofisinden (DMO) Avrupa ile Türkiye şartlarına uygun 2 Adet İtfaiye (Arazör) aracı, 1 adet kepçe, 1 Adet Çekici Araç, 1 Adet Lowbed Aracı ve 1 Adet Çöp Transfer aracı, 1 Adet vidanjör alındı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 adet cadde sulama aracı, 2 adet damperli kamyon, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2 Adet çöp aracı ilçe belediyesine hibe edildi.