Bem Bir-Sen'den, Silopi Belediyesine Ziyaret

15.01.2018 14:56

Bem Bir-Sen'den, Silopi Belediyesine Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ile beraberindekiler Belediyemizi ziyaret etti.

Uslu, beraberinde Bem Bir-Sen Şırnak il Başkanı Ahmet Temel, Memur Sen il Temsilcisi Abdullah Çatı ve sendika üyeleri ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ı ziyaret etti.

Ziyarette Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ile, Silopi Belediyesi ve Silopi Başverimli,Görümlü Belde Belediyeleri  arasında yürütülen Sosyal Denge Sözleşmesi hakkında görüştü. Daha sonra Sosyal Denge Sözleşmesi görüşmeleri karşılıklı imzalandı.

Uslu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Belediyemiz ve belde belediyelerinde sendikal faaliyetleri kapsamında sözleşmeleri yeniden imzaladıklarını dile getirdi.

Başkanımız Sayın Konak da yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek sendika yetkililerine teşekkür etti.