Çamur ve Tozlu Sokak Kalmayacak

20.02.2017 13:12

Çamur ve Tozlu Sokak Kalmayacak

Kışın Çamurlu yazın da tozlu sokaklarımız kalmayacak. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizde bulunan sokak aralarına aralıksız parke taşı döşüyor. Parke Taşı Fabrikamızdan üretilen taşlarımız ekiplerimizce tespit ettiğimiz cadde ve sokak aralarına döşeniyor. Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar parke taşı döşenen alanlara bizzat giderek çalışmaları yerinde inceledi. Kış aylarında yağan yağmurdan dolayı sürekli çamur olan sokaklarımız döşediğimiz parke taşlarından dolayı artık çamurlu olmayacak. Aynı zaman da yaz aylarında sokak aralarında toz meydana gelmeyecek. Halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye hızla devam ederken en kısa süre zarfında ilçe merkezimizde bulunan bütün cadde ve sokaklarımıza asfalt ve parke taşı döşeyeceğiz.