Çarşı Merkezindeki Boruları Onardık

10.04.2017 16:05

Çarşı Merkezindeki Boruları Onardık

Yeşiltepe mahallesinde bulunan 2'nci caddede patlayan su borularını değiştirerek yenilerini döşedik.

İlçe merkezimizin önemli caddelerinden olan 2'nci cadde de patlayan su boru hattından dolayı, cadde boyu sürekli su birikintileri meydana geliyordu. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, patlayan boru hattı ile ilgili yer tespiti yaptıktan sonra, iş makinelerimiz ile caddede çalışma başlattık. Yaklaşık 2 metrelik alanı kazdıktan sonra patlayan boru hattını değiştirerek, yerine yenisini döşedik.

Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı diğer personellerimiz de, 3'üncü ve 51'inci cadde ile 217'nci sokakta bozulan parke taşlarını sökerek yerine yeni parke taşlarını döşedi.

İlçe belediye ekiplerimiz çarşı merkezi ve mahallelerimizde sürekli çalışmalar yaparak halkımıza hizmet hususunda gerekli gayreti gösteriyor.