Çarşı Merkezine Yeni Sistem kaldırımlar Döşenecek

22.07.2017 14:13

Çarşı Merkezine Yeni Sistem kaldırımlar Döşenecek

İlçe merkezimizde bir yandan alt yapı çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da üst yapı çalışmalarımıza başladık.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın talimatıyla 1. 2. 3. 4. Ve diğer caddelerimizde iş yerlerinin önündeki kaldırımları sökerek yerine yeni, tek düzen granid taşlar döşenerek aynı ebat ve aynı boyda kaldırım döşeyeceğiz.

1. Caddenin başında sabah erken saatlerde çalışmaya başlayan ekiplerimiz kaldırımları sökerek biriken yığınları hafriyat araçları ile taşıdılar. Fen işleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar, çalışmaları yerinde denetleyerek, çalışan personele çalışma hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın talimatıyla yeni düzen kaldırımların yapılmasının ardından çarşı merkezimiz şehir planına uygun düzene girecek ve çarşı merkezimiz yeni görüntüsü ile daha da güzel olacak.