Çocuklarımız Sinema İle Buluştu

22.07.2017 12:14

Çocuklarımız Sinema İle Buluştu

Belediyemize bağlı Kadın eğitim Destek ve Kültür Merkezimizde Yaz Kuran Kursu öğrencilerine sinema izlettirdik.

İlçe Müftülüğü ile Belediyemiz koordineli bir şekilde Belediyemize bağlı Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezinde Yaz Kuran Kursu öğrencilerine sinema izlettik. Öğrenciler ilk kez sinema ile buluşmanın heyecanını yaşadılar. Belediye şehir içi araçlarımız ile Kurslardan toplanan öğrenciler Kadın Kültür Merkezimize getirildi. Öğrenciler konferans salonumuz da Ünlü Hint Aktör Aamir Khan"ın "Her Çocuk Özeldir" adlı filmini izlediler. Heyecanla filmi izleyen öğrenciler bazı sahnelerde duygusal anlar yaşadı. İlçe müftülüğüne bağlı Bayan Kuran Kursu öğreticilerinin kendi çabaları ile hazırladıkları ücretsiz Sinema biletleri bir gün önceden öğrencilere dağıtıldı. Film izlemeye gelen öğrencilere dağıtılan patlamış mısırlar ile öğrencilere adeta sinema havası yaşatıldı.

Filmin ardından toplu fotoğraflar çekildi. Kadın Eğitim Destek ve Kültür merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen yapılan etkinliğin çok faydalı olduğunu ve devamını getireceklerini söyledi. İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kursu öğreticileri de verilen hizmetten memnuiyet duyduklarını dile getirdi.

Öğrenciler tekrar belediyemize bağlı şehir içi otobüslerimiz ile tekrar evlerine götürüldü.