"Demokrasi ve Milli Birlik Haftası"

14.07.2017 12:01

"Demokrasi ve Milli Birlik Haftası"

15 Temmuz dolayısı ile İlçe Müftülüğü tarafından çarşı camisinde düzenlenen mevlit etkinliğine katıldık, ardından Belediyemiz tarafından Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulunda düzenlemiş olduğumuz sergiye yoğun ilgi gösterildi.

Demokrasi ve Milli Birlik Haftası kapsamında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için ilçe merkezindeki Çarşı Camisinde mevlit etkinliği düzenlendi. Etkinlikte İlçe müftülüğüne bağlı Din görevlileri mevlidi şerif ve ilahiler okudu. Akabinde İlçe Müftülüğüne bağlı Vaiz Mesut Aslan'ın okuduğu dua ile program son buldu. Buradaki etkinliğe Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Savaş Konak, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Kemal Ökten ve Sayın Abdullah Ökten, İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Ak Parti Silopi ilçe başkanı Fatih Bilen, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcılar ardından Belediyemiz tarafından Mehmet Akif Ersoy ilk ve Ortaokulunda düzenlediğimiz sergiye katıldı. Sergimizin açılışını Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Savaş Konak, 172. Zırhlı Tugay Komutanı Bülent Temizer, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, Silopi Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Durgun, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen gerçekleştirdi.

Çok sayıda kurum ve kuruluşların katıldığı resim sergimize yoğun ilgi gösterildi. Okul koridoruna dizdiğimiz sergimizin fotoğraflarına Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Savaş Konak katılımcılara fotoğrafın çekildiği anı anlatarak yorumlar yaptı. Buradaki Etkinliğimize de Belediye Başkanımız ve Kaymakam Sayın Savaş Konak, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Kemal Ökten ve Sayın Abdullah Ökten, İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Ak Parti Silopi ilçe başkanı Fatih Bilen, çok sayıda kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.