Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Hediye Ettik

17.04.2017 16:16

Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Hediye Ettik

Belediyemizce tarafından ilçemize bağlı Bostancı köyündeki engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye ettik.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten'in desteği ile Bostancı Köyünde ikamet eden ve bacaklarından engelli olan vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye ettik.

Belediyemizde gerçekleştirilen teslimatı engelli vatandaşımıza, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten takdim etti.

Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten, ""Engelli vatandaşlarımızın yaşam mücadelesi bir ya da birkaç güne sığmaz. Gerçek engelli kim? Fiziki eksikliği olan mı, yoksa bu sorunun bir parçası olmasına rağmen sorunu hissetmeyenler mi? Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun kısacası tüm insanların sorunudur ve engelli vatandaşlarımıza desteğimiz her daim devam edecektir"" dedi.

Göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten'e teşekkür eden engelli vatandaşımız, akülü aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.