Gazi ve Şehit Yakınlarına Yardım

27.08.2017 16:52

Gazi ve Şehit Yakınlarına Yardım

Başkanımız Sayın Savaş Konak, ilçe merkezi ve çevre köylerde terör saldırılarından dolayı şehit ve gazi aile yakınlarına Kurban Bayramı dolayısı ile giysi ve nakdi yardım yaptı.

Belediye Başkanımız ve İlçe Kaymakamımız Sayın Savaş Konak"ın talimatıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit ve gazi yakını 300 aileye giysi, 150 aileye de 300 bin TL nakdi yardım yapıldı. Silopi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Ökten yaptığı açıklamada Sayın  Savaş Konak"ın talimatıyla bayram öncesi yardımları dağıttıklarını söyledi. İlçe merkezi ve çevre köylerde tespit edilen ailelere yardımların ulaştığını belirten Ökten, şehit ve gazi aile yakınlarının yanı sıra fakir ve muhtaç ailelere de yarım ulaştıklarını söyledi.

Kocası terör örgütü PKK tarafından şehit edilen korucu Osman İnal"ın eşi Sabriye İnal devletin her daim yanlarında olduğunu belirterek, Sayın Savaş Konak"ın kendilerini hiç unutmadığını ve sürekli yardımda bulunduğunu söyledi.

Besna Tayşi de Sayın Savaş Konak"a teşekkürlerini ileterek, çok memnun kaldıklarını belirtti.