Kanalizasyon Çalışmalarımız Devam Ediyor

18.12.2017 11:43

Kanalizasyon Çalışmalarımız Devam Ediyor

Belediyemizce ilçe merkezindeki kanalizasyon hattı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yenişehir Mahallesi 980. Sokakta kazılan yol kenarına kanalizasyon boruları iş makinelerince döşeniyor. Şu ana kadar %92 tamamlanan kanalizasyon boru döşeme çalışmalarımız kısa süre de son bulacak.

Alan da denetim yapan Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar yaptığı açıklama da kanalizasyon sorununun ana sorunlarından biri olduğunu belirterek, bu çalışmaları devam ettirdiklerini söyledi. Saygıdar; “Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın talimatları doğrultusunda bütün çalışmaları yerinde inceliyoruz. Vatandaşın mağdur olmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Su boru döşeme işlerimiz de son aşama da. Bu çalışmaları sürekli denetliyoruz. Gece gündüz durmadan vatandaşımızın mağdur olmaması için denetimlerimizi yapıyoruz.”dedi.

"İmar Olmadığı Halde Çalışmalar Devam Ediyor"

Yenişehir Mahallesi 980. Sokaktan 163. Sokağa ve ardından da 17. Caddeye kadar çalışmaların devam edeceğini belirten Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar; “ çalışma alanlarımızın olduğu bölgeler imar dışı ve dağınık evlerin olmasına rağmen belediyecilik hizmetimizi ulaştırıyoruz.”dedi.