Kursiyerlere Kuranı Kerim Hediye Ettik

16.08.2017 16:20

Kursiyerlere Kuranı Kerim Hediye Ettik

Kadın Kültür merkezimizde Kuran eğitimi gören 50 kursiyere Kuranı Kerim hediye ettik.

Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği ve AK Parti Şırnak Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Atan, Kadın Kültür Merkezimizi ziyaret ederek burada eğitim gören Kuran Kursu öğrencilerine50 adet Kuranı kerim Hediye etti.

Kadın Kültür Merkezi Müdiresi Gönül Ürgen ile beraber kursiyerlere Kuranı Kerim hediye eden Başkan Hatice Atan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra çekilen toplu fotoğrafın ardından ziyaret son buldu.

Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği ve AK Parti Şırnak Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Atan Kültür Merkezimizde açılan kursları da dolaşarak kursiyerler ile sohbet etti. Daha sonra açıklamada bulunan Başkan Atan, belediyelerin Kültür Merkezlerinde verdiği bu emeğin çok önemli olduğunu vurguladı. Bölgemizde yaşanan sıkıntılara da değinen Başkan Atan, içişleri bakanlığınca yapılan görevlendirme sonucu belediyelere atanan kayyumların çok iyi bir şekilde görevlerini icra ettiklerini belirtti.

Kadın Kültür Merkezi Müdiresi Gönül Ürgen yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek, Başkan Hatice Atan"a teşekkür etti.