Mezarlık Alanlarında Ağaç Budama

04.10.2017 10:04

Mezarlık Alanlarında Ağaç Budama Ve Temizlik Çalışmalarımız Devam Ediyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mezarlık ve diğer caddeler ve alanlarda ağaç budama, yabani otları temizleme hizmetlerine devam ediyor.

Park ve Bahçeler Birim Müdürümüz Sayın Mahmut Mıtlın Mezarlıklarda ağaç budama ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini, bugüne kadar 1,2, ve 3. Cadde, sanat sokağı ile 8, 25 ve 49. Caddelerin bazılarında budama çalışmalarının bittiğini diğerlerinde ise devam ettiğini ve Mezarlıklarında ağaç budama ve temizlik çalışmalarının başlandığını söyledi.

Birim Müdürümüz Sayın Mahmut Mıtlın konuşmasının devamında çalışmaların bütün şehri kapsayacağına işaret ederek: bugün itibariyle Başak Mezarlığında ağaç budama ve yabani ot temizleme çalışmalarına başlanıldığını, ilçemizde Başak mezarlığında yapılan çalışmaların bitmesinden sonra diğer mezarlıklarında aynı çalışmaların süratle yapılacağını dile getirdi.

Birim Müdürümüz Sayın Mahmut Mıtlın belediyemize bağlı mezarlıklarda ve 1,2, ve 3. Cadde, sanat sokağı ile 8, 25 ve 49. Caddelerin bazılarında ağaç budama ve temizlik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şuan ekiplerimiz Başak mezarlığında özveriyle çalışıyorlar. Buradaki çalışmalarımızın tamamlanmasından sonra sırasıyla diğer ilçe mezarlıkların ağaç budama ve temizlik çalışmalarına geçilecektir” diye konuştu.