TRT Canlı Yayın Ekibi İftar Çadırımızda

21.06.2017 15:48

TRT Canlı Yayın Ekibi İftar Çadırımızda

TRT Kurdî Canlı yayın ekibi Sanat Sokağımızda verdiğimiz iftar programına gelerek canlı yayın yaptı.

TRT Genel Müdürlüğü TRT Kurdî Kanal Koordinatörlüğü İdari işler Müdürü Mehmet Aydoğdu iftar çadırımıza gelerek Ramazan Ayı boyunca sanat sokağında verdiğimiz iftar çadırına gelerek canlı yayın bağlantısı yaptı. Yaptığımız çalışmalar hakkında vatandaştan röportaj alan Mehmet Aydoğdu, hizmet hususunda aldığı olumlu konuşmalardan dolayı belediyemize teşekkür etti.  Daha sonra Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten'den röportaj alan Mehmet Aydoğdu, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, iftar çadırında günlük 400 kişiye sıcak yemek yardımı, 300 kişiye de iftar yemeği ikam ettiklerini belirterek hizmet hususunda gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

TRT Genel Müdürlüğü TRT Kurdî Kanal Koordinatörlüğü İdari işler Müdürü Mehmet Aydoğdu ve beraberindeki ekipler canlı yayın çekimlerinin ardından iftarlarını açtıktan sonra ilçeden ayrıldı.