Üst Yapı Çalışmaları Başlıyor

26.07.2017 11:57

Üst Yapı Çalışmaları Başlıyor

Üst yapı çalışmaları kapsamında 2"nci caddedeki çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın yakından takip ettiği çarşı düzenlemesi çalışmaları hızla devam ediyor. 1"inci caddenin ardından 2"nci caddedeki kaldırımları yıkma çalışmalarımız bitme aşamasına geldi. Çarşı merkezindeki caddelerimizde baştanbaşa tek düzen olacak kaldırım döşeme çalışmalarımızda artık kaldırımlarımız esnaflar tarafından işgal edilmeyecek, vatandaşımızın huzurla yürüyeceği bir yaya yolu güzergâhı olacak. Granid taşlarla döşenecek kaldırımlarda engelli vatandaşlarımız için de gerekli ayrıntı düşünülerek, mağdur olmamaları hususunda gerekli çalışmalar yapılacak.

Çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın talimatıyla yakından takip eden Fen İşlerli Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar, yaptığı açıklamada esnafa zarar vermeden çarşı merkezinin boydan boya süsleneceğini belirtti.