Yeni Haliyle 2"inci Cadde

03.08.2017 16:34

Yeni Haliyle 2"inci Cadde

Belediye başkanımız Sayın Savaş Konak"ın talimatıyla çalışmaların yoğun olduğu 2"nci cadde %56 bitme aşamasına geldi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ilçedeki çalışmaları denetleyerek hızlandırılması açısından talimat verdi. İller Bankası ile protokol çerçevesinde yürüttüğümüz "Alt Yapı Su Ve Kanalizasyon Hattı" çalışmaları  % 80 aşamasına geldi.

İçme Suyu Hattının geniş çaplı 1000"lik borularının 2"nci caddede geçme çalışması ise %56 aşamasına geldi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak bu vesile ile çarşı merkezine de yeni düzenlemeler getirdi. Baştanbaşa kaldırılacak 2"nci cadde, asfalt, kaldırım ve yeni ışıklandırma sistemi ile ilçemize renk katacak.

Kurban Bayramının yaklaşmasından dolayı çalışmalarımızı hızlandırarak hem esnafımız hem de vatandaşımızın işlerini daha kolay yapabilmeleri hususunda gerekli adımlar atılmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın yaptığı açıklamaya göre en geç iki hafta içerisinde 2"nci cadde de asfalt döküm işi bitecek. Kurban Bayramına 2 hafta kala çalışmaların tamamen biteceğini belirten Başkanımız Sayın Konak, yeni projenin ilçeye yeni bir görünüm katacağını söyledi.

2"nci caddenin kaldırım düzenlemesinde her iki taraftaki kaldırım yükseklik ve genişlik mesafesi aynı olacak. Hiçbir esnaf dükkân giriş kapısı için kaldırım üzerine her hangi bir şekilde merdiven basamak döşeyemeyecek. Kaldırımlar baştanbaşa tek düzen olacak. Esnaflar kaldırımları işgal edemeyecek.

Engelli vatandaşımız için de kaldırım üzerinde geçiş alanları olacak.