YENİŞEHİR YENİ YOLLARA KAVUŞUYOR

02.10.2017 10:32

Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri stabilize yol yapım ve yeni yol açma şeklinde sürdürdüğü çalışmalarını belirlene program dahilinde yürütüyor. Vatandaşların daha rahat şartlarda yaşamlarını devam ettirmelerini amaçlayan yol yapım çalışmalarından dolayı vatandaşlar memnuniyetini dile getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın sürdürülen yol çalışmalarında bir yandan kilitli beton parke taşı döşeme, stabilize yol yapım ile diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Mevsim şartları da göz önüne alınarak sürdürülen yol yapım çalışmaları ilçenin tamamına yayılmış durumda. Müdürlüğe bağlı ekipler kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmaları kapsamında, Yenişehir Mahallesi başta olmak üzere çalışmalara başlandı.

Çalışmalara Yenişehir ortaokulunun çamurlu yolunda başlanarak devam etmektedir. Yenişehir ortaokul yolu çamur ve tozdan yeni asfaltlanmış haline kavuştu. Çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.