14.01.2022

8 Mart Kadın Parkı Projesi

Halkımızın Talebi Olan Park Projemiz Hazır, Yakın Zamanda Hayata Geçiriyoruz.

Eski belediye alanımız için ‘Eski belediye alanını nasıl değerlendirelim’’ adlı anket çalışması ile halkımızın görüş ve önerilerini aldık. 1100 kişi ile yüz yüze yaptığımız anket sonucunda çoğunluk olarak park talebinde bulunuldu.

Belediyemiz halkımızın bu talebini karşılıksız bırakmayarak ‘’8 Mart Kadın Parkı’’ adı verdiğimiz parkın projesini hazırladık. Yakın zamanda hayata geçiriyoruz.

Park projemiz ileri ki zamanda genişletmeye uygun olarak hazırlanmıştır.

Projeya Parka me ya ku daxwaza gelê me ye, amade ye, em di demeke nêz de pêk tînin.

Ji bo cihê şaredariya kevin, me bi lêkolîna anketê ya bi navê "Em qada şaredariya kevin çawa binirxînin" nêrîn û pêşniyarên gelê xwe wergirtin. Di encama anketa me ya rû bi rû ya bi 1100 kesî re, piraniya daxwazên parkkirinê hatin kirin.

Şaredariya me ev daxwaza gelê me bêbersiv nehişt û me ji bo parka ku navê wê kiribû "Parka Jinan a 8'ê Adarê" me projeya xwe amade kir. Em wê di demek nêzîk de bicih bikin.

Projeya parka me ji bo berfirehkirina pêşerojê hatiye amadekirin.